ANWB Pechservice

Kymco ANWB mobiliteitspas

De Kymco mobiliteitspas, wordt mogelijk gemaakt door de ANWB.

Lekke band of een scooter die niet meer wil starten? Dat zijn vervelende dingen die ervoor zorgen dat je langs de kant van de weg komt te staan. Kymco helpt u weer op weg! Met de Kymco mobiliteitspas heeft u recht op 12 maanden* gratis pechhulp. De pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB.
* Ingaande vanaf de datum dat uw kenteken tenaamgesteld is.

U hebt recht op 3x mobiliteitshulp bij pech onderweg, waarbij een ANWB medewerker ernaar zal streven om u direct weer op weg te helpen. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn, dan zorgt de ANWB ervoor dat u en uw Kymco scooter worden vervoerd binnen een straal van 25 km vanaf de pechlocatie.

Vanaf het moment dat u uw nieuwe Kymco scooter in ontvangst heeft genomen bij uw dealer kunt u na 5 werkdagen uw gratis Kymco mobiliteitspas activeren op onze website www.kymco.nl. Binnen enkele dagen ontvangt u automatisch uw Kymco mobiliteitspas op uw adres samen met de gebruiksvoorwaarden.

Wij hopen dat u hier geen gebruik van hoeft te maken en niet met pech zult komen te staan. Maar het is wel een veilige gedachte dat, mocht het voorkomen, u in ieder geval geholpen wordt. 7 dagen per week en 24 uur per dag!

Wij wensen u alvast vele, fijne en veilige scooterkilometers toe!
Powered by Kymco & ANWB!

Klik hieronder om je Kymco aan te melden!

hand

 

DJ Scooters
Domineeslaan 95a
1161 BW Zwanenburg
Tel: 020-4971743
6 dagen per week geopend.