Schadetaxatie

Wij kunnen uw scooter of bromfiets taxeren voor uzelf of voor de verzekering.

Hoe gaat dit in zijn werk:

U kunt de scooter of bromfiets bij ons aanbieden voor schade taxatie. Wij gaan dan samen met u de schade bekijken en op papier zetten en wij zullen dit later uitwerken tot een officieel schaderapport.

In de meeste gevallen is het zo dat als de schade hoger is dan 350 euro er een expert bij komt van de verzekeringsmaatschappij. Samen met de expert gaan wij de schade bekijken en/of de dagwaarde en restantwaarde vaststellen.

De kosten van een taxatie bedragen €95,- euro en dienen van te voren bij ons te worden afgerekend. Indien de schade volledige door ons gerepareerd mag worden, verrekenen we de taxatiekosten met de reparatie factuur.

Bouwjaar:

Wij stellen het bouwjaar vast aan de hand van het frame nummer. Dit is niet altijd gelijk aan het jaartal dat vermeld is op het kentekenbewijs. Dit in verband met de kentekening van alle bromfietsen en scooters in 2005.
Op de meeste kentekens staat de datum 31-08-2005 er staat dan ook op uw kentekenbewijs dat de bromfiets eerder in gebruik is genomen dan onder datum eerste toelating vermeld.

Misverstand:

Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Ze doen voorkomen alsof dat uw enige keuzemogelijkheid zou zijn.
Maar u wilt misschien helemaal niet naar een bedrijf dat u niet kent en waar men u niet kent. Goed om te weten dat u die keuzevrijheid wel heeft. Ook voor perfect schadeherstel is het DJ Auto’s en Scooters de beste optie. Wij kennen u en uw scooter. En de reparatiekosten? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Maakt u zich dus niet ongerust, en bel ons als het gaat om perfect schadeherstel!

DJ Scooters
Domineeslaan 95a
1161 BW Zwanenburg
Tel: 020-4971743
6 dagen per week geopend.